Reporting live from San Diego
November 11, 2011 by Andreas

Uge 3

Endnu en uge er gået, og jeg føler trang til at sende en opdatering ud på det store internet. Da vi forlod historien sidst havde jeg endnu ingen seng, men sov på sofaen. Til gengæld var det lykkedes mig at få anskaffet en cykel, omend i andet forsøg. Som den opmærksomme læser vil kunne huske, så havde ham jeg lejer min værelses-plads af – Nick – lovet at jeg kunne leje hans seng, fordi han alligevel skulle have sig en ny. Jeg skulle have fået den i løbet af sidste uge, men der hørte jeg ikke nærmere, så mandag skrev jeg ham en mail før at høre hvad status var. Han svarede tilbage at jeg alligevel ikke kunne få hans seng, for det var gået op for ham at han ikke havde råd til at købe en ny.

Nu var gode dyr rådne, som man siger, men jeg havde ikke tænkt mig at sove på sofaen de næste 6 måneder, så noget måtte der gøres. Jeg brugte lidt af mandagen på at undersøge og overveje mine muligheder. Jeg vil helst ikke anskaffe mig for mange større ting, for det bliver bare ting jeg får bøvl med at skaffe mig af med når jeg skal hjem igen om 6-7 måneder. Derfor overvejde jeg et kort øjeblik at finde mig et godt liggeunderlag eller andet friluftsgrej, som jeg også kunne have glæde af senere. Men idéen om at sove på en liggeunderlag i 6 måneder virkede ikke specielt tiltalende, så der var ingen vej uden om at anskaffe mig i hvert fald en madras.

Ikea to the rescue! Her er en Sears i nærheden, men de havde ikke lige noget til en pris der passede mig (med andre ord: Grotesk billig). Samtidig skulle det også være et eller andet jeg kunne fragte hjem ved bus- og håndkraft, da jeg, nærig som jeg er, ikke havde nogen planer om at betale for levering. Til alt held var Ikea imidlertid leveringsdygtig i en madras til blot 99$, og ikke nok med det, så var den også pakket komprimeret og sammenrullet, så den var til at slæbe på. Så tirsdag gik med Ikea-tur. Butikken ligger ikke lige om hjørnet, og slet ikke med offentlig transport, men det gik fint med lidt tålmodighed, og da dagen var omme var jeg 208,99$ fattigere, men til gengæld en Harestua, Torbjörn og Vika Amon rigere. Det der på menneskesprog er en springmadras, en kontorstol og et bord. Og, uh ja, en hovedpude! Det var tiltrængt efter at have bruge en stabel bestående af en strikketrøje, et par bukser og to t-shirts i mere end en uge.

Jeg skal love for sådan tre simple møbler gør underværker for at få én til at føle sig hjemme. Jeg havde ikke rigtig tænkt over det, og heller ikke at jeg “ikke følte mig hjemme”, men alligevel er det nu en rar fornemmelse at have sin egen seng og et bord man kan lægge ting på uden at skulle tænke på om nogen nu straks skal sidde der og spise og den slags. Så det er top nice. Nu har jeg vist også snart fået anskaffet mig de ting jeg skal bruge for at kunne overleve de næste måneder.

I projekt-land er jeg kommet godt i gang. Jeg arbejder som tidligere nævnt med at genkende skilte, og indtil videre har jeg læst et utal af videnskabelige artikler og fastslået hvilken metode jeg vil gå videre med. De seneste tre dage er gået med at få Qt til at vise OpenCV-billeder via OpenGL, og det er lykkedes. Og hvis du ikke forstår noget at foregående sætning er det okay. Når jeg har noget mere konkret og forståeligt at vise frem, så gør jeg det.

Jeg har ikke de store planer i weekenden, men mon ikke der dukker noget op. Jeg vil slutte af herfra. Ha’ det godt 🙂

  •   •   •   •   •

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *