Reporting live from San Diego

Om denne blog

Jeg hedder Andreas Møgelmose og er studerende indenfor computer vision. Det her er min blog. Den handler mest om mit studieophold på UCSD i San Diego. Hvis ikke du kender mig er den nok ikke så interessant for dig, og hvis du gør er denne tekst ligegyldig for dig 🙂

Jeg skal være afsted fra november 2011 til sommeren 2012 og får forhåbentlig skrevet mig et speciale mens jeg er væk. Derudover skal der selvfølgelig klatres en masse, og når man nu er ved Stillehavskysten bør man vel også lære at surfe. Det ser vi på.

Besøg er meget velkomne, så står du med en uge eller to du ikke ved hvad du skal bruge til, så kig endelig forbi. Du kan eventuelt informere mig først – det vil nok være smart i de fleste situationer – men nu jeg tænker over det kunne et overraskelses-besøg også være ret fedt.

  •   •   •   •   •

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *