Reporting live from San Diego

Hvem er hvem?

  • Professor Trivedi: Min vejleder og chefen for mit laboratorie, Computer Vision and Robotics Reseach Lab (CVRR). Han er utrolig travl, men samtidig utrolig flink og entusiastisk når man endelig får fanget ham.
  • Vince: Min roommate. Amerikansk-kineser (han er født her, men taler en eller anden art kinesisk), der kommer oppe fra San Francisco. Han læser statskundskab på UCSD, men har efteråret 2011 fri for at starte lidt event-business med en af sine venner.
  • Jon: Bor i et af de andre værelser i lejligheden. Han læser fysik og vil videre på Med School, så han kan blive læge. Ja, så bizart er uddannelsessystemet herovre.
  • Chris: Den sidste beboer i vores lejlighed. Han har læst internationale studier og er på jagt efter et job i øjeblikket. Manden med verdens største skosamling.
  • Matt: En schweizisk Post Doc i kemi, som jeg klatrer med ind i mellem.
  • Adam: En amerikansk maskiningeniør, der arbejder med jagerfly, som jeg også klatrer med.
  •   •   •   •   •

One Response to “Hvem er hvem?”

  1. […] gå-i-byen steder i San Diego – det andet er Downtown. Det begyndte tirsdag, da Vince (se Hvem er hvem, hvis du er i tvivl) spurgte om jeg ville med ud at have nogle tacos. Det ville jeg gerne. Samtidig […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *