Reporting live from San Diego
November 6, 2011 by Andreas

Projekt og cykel

Så er det blevet tid til nok en opdatering fra tidszonen 9 timer mod vest. Jeg er efterhånden blevet rimelig etableret i laboratoriet, og i fredags fik professor Trivedi endda tid til et møde med mig, så jeg også kunne få noget at lave. Mødet skulle i første omgang have været onsdag, så torsdag, og endte altså med at blive fredag. Professoren er en travl mand 🙂 Det var nu et fint møde alligevel, han er meget entusiastisk og utrolig flink. Han er netop taget til konference i Spanien, hvor han vil være de næste to uger, så førsteprioriteten med mødet var at finde noget jeg kunne foretage mig indtil han kommer tilbage. Jeg præsenterede lidt om mig selv og hvad jeg har arbejdet med tidligere. Generelt syntes han vist det var nogle udmærkede og interessante projekter. På CVRR arbejder de meget med biler og trafiksikkerhed, så mit bachelorprojekt om at genkende vejskilte vakte hans interesse. Derfor blev vi enige om at jeg skal bruge de næste to uger på at arbejde med at genkende amerikanske sklite i noget af alt det videodata de har herovre fra. Det bliver en spændende udfordring – og jeg har allerede en god bunke idéer 🙂 Jeg regner dog ikke med at det her bliver mit endlige specialeprojekt, mere et miniprojekt så han kan se hvad jeg duer til.

Fredag aften blev det nok engang til lidt beer pong og hygge i lejligheden, og lørdag ville jeg ud at købe mig en cykel. Walmart var udvalgt til at være leverandør, men da jeg efter uforholdsmæssig lang bustransport – ingen busser passede sammen, og i weekenden kører de endnu sjældnere – nåede frem, viste det sig at den Walmart jeg udset mig ikke havde den cykel jeg ville have. Så jeg købte lidt madforsyninger og fandt en bus tilbage. 5 timer ud af vinduet lige der.

Da jeg kom hjem undersøgte jeg Walmarts hjemmeside lidt grundigere og fandt en anden butik, der havde cyklen. Jeg fik bestilt den til afhentning og i dag, søndag, tog jeg så den lange tur hele vejen ned til Chula Vista syd for Downtown for at samle den op. På turen mødte jeg hundredevis af football-fans, der var på vej til dagens kamp mellem San Diego Chargers og New England Patriots. Heldigvis skulle de ud til stadion, der ligger i modsat retning af hvad jeg skulle, så letbanen var ikke så fyldt. Walmart havde cyklen som lovet, og jeg fik den udleveret uden problemer. Det er noget så moderne som en single-speed (der endda kan konverteres til en fixie, hvis jeg skulle have den slags lyster), så med den og de nye, store Sennheiser hovedtelefoner jeg netop har bestilt fra Amazon kan jeg snart være en rigtig hipster. Sagen er den, at alle andre cykler Walmart har, har al muligt affjedring og andet tåbeligt grej, der er dømt til at gå i stykker, når cyklen ikke koster mere end 100$. Så jeg gik efter den simple løsning, og efter hvad jeg har prøvet indtil videre, kører den faktisk overraskende godt. Folk kigger efter den, som havde de aldrig før set en cykel med røde og gule dæk (hvilket de måske heller ikke har) og en gut kom hen og spurgte ind til den, som om jeg var totalt cykel-ekspert 🙂 Så det er cool nok. På hjemturen mødte jeg også en tidligere aerospace-ingeniør, der har arbejdet på rumfærgen, F-14 og F-5 kampfly og meget andet. Det var meget hyggeligt at tale lidt med ham mens jeg ventede på letbanen.

I morgen starter en ny uge, og jeg ser frem til at komme rigtig i gang med mit projekt. Klatreklubben trækker også, jeg var lidt rusten i sidste uge, som altid når jeg ikke har trænet et stykke tid, men styrken kommer hurtigt igen. Hils omkring jer derhjemme.

  •   •   •   •   •

3 Responses to “Projekt og cykel”

 1. Joachim Kristensen says:

  Bare lige en lille rettelse… San Diego spillede mod Green Bay og tabte 45 – 38 🙂

  • Andreas says:

   Du har naturligvis helt ret. Ved ikke lige hvad jeg tænkte på 🙂

   … og du behøver da ikke træde i at de tabte 🙂

 2. Tobias says:

  /point
  http://goo.gl/3q7uW
  /wave

  Jeg kan ikke afvise, at der er så kedeligt at Danmark, at jeg stalker dig med Google Street View…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *