Reporting live from San Diego
April 4, 2012 by Andreas

Spring break

I sidste uge var der spring break herovre (hvilket vel ca. svarer til vores Påskeferie), så alle holdt fri ovenpå et overstået Winter quarter. Bortset fra os i CVRR-lab 🙂 Taget i betragning at jeg skal være færdig med mit projekt midt i maj, så syntes jeg ikke rigtig jeg kunne tillade mig at holde fri, plus at der var deadline på indlevering af artikler til en bestemt konference her i weekenden, så alle i lab havde travlt med at skrive. Planen var at jeg også skulle indsende en artikel, men det ser i øjeblikket ikke ud til at jeg har nogle resultater, der er klar til publicering. Deadline blev rykket en uge, så den nu er på lørdag, men jeg tror desværre ikke jeg når det i denne omgang. Nå ja, det går nok.

I lørdags nød jeg at sove længe, da jeg vågnede til nogle boblelyde. Jeg tænkte ikke så meget over det og vendte mig om. De blev dog ved, og det gik op for mig at lydene kom fra vores badeværelse. Jeg stod op og inspicerede lydkilden. Der var vand i badekarret, hvilket er usædvanligt – det var første gang mens jeg har boet her. Jeg tænkte at Vince nok havde lagt noget i blød. Så gik jeg på toilettet, men det nægtede at skylle ud. Og pludselig var der også vand i brusekabinen. Da gik det op for mig at der kom vand op ad vores afløb. Pludselig gik det hurtigt og i løbet af et minuts tid var brusekabinen begyndt at løbe over.

Vandstanden stiger

Der er ikke nogen dør ud til badeværelset, og heller ikke noget dørtrin, så der var ikke rigtig noget der kunne stoppe vandet i at løbe ind på vores værelse og gulvtæppe. Heldigvis skråner gulvet ned mod toilettet, så det købte mig lidt tid. Jeg løb over til kontoret, der heldigvis var åbent først på formiddagen sådan en lørdag, og fortalte at der kom vand op ad vores afløb. Hende der sad ved skranken spurgte om de havde min tilladelse til at låse sig ind, selv hvis ingen af os skulle være til stede. Øh, ja, men I må hellere komme lige nu eftersom vores værelse er ved at bliver oversvømmet. Der var en maintenance-gut i nærheden og han fik afbrudt vandet i sidste øjeblik (det nåede lige præcis at gøre de første 10 cm gulvtæppe vådt), hvorefter han sugede det løbske vand op med en industristøvsuger. Det viste sig at de dagen forinden havde rengjort afløb i vores blok, og der havde de åbenbart gjort noget forkert. I sidste ende skete der ingen skade, men det var da heldigt at jeg vågnede da jeg gjorde.

Rengøring

Nå, men da der ellers var kommet styr på det kom Vince hjem fra en baseballkamp han spillede (og tabte), så jeg tog med ham og hans ven Sain ud at spise sushi. Jeg har efterhånden fået sushi nogle gange, men det her var det bedste jeg hidtil har smagt. Convoy Street i San Diego, hvis I skulle komme forbi.

I starten af denne uge stod den mest på annotering af skilte. Jeg ved ikke om jeg har nævnt det før, men det betyder at markere hvor der er skilte i billeder. Dybest set sidder man bare og tegner firkanter omkring skilte i stillbilleder taget ud af en video. Jeg nåede at annotere 1200 skilte mandag og yderligere 2000 tirsdag, før mine øjne blødte og min hjerne var ved at eksplodere. Det hjalp dog på sindets tilstand at høre Mads og Monopolet samt Musikquizzen fra P3 mens jeg annoterede. Så kan man holde sig underholdt undervejs i det noget trivielle arbejde. Jeg lavede også lige en plakat til at løfte mit humør lidt. Det er nok kun nørder der af og til kommer forbi internetsiden reddit.com, der vil forstå joken, men jeg smiler hver gang jeg ser den:

Annotate all the things!

Hvad nyt er der ellers? Jeg har lige repareret en ventil i min Camelbak-flaske, så mit liv er nu meget bedre.

Det viser sig at lejekontrakten her hvor jeg bor ophører d. 15. maj, så derefter kan jeg naturligvis ikke blive boende her. Idéelt set ville jeg bo her til omkring d. 20. maj, hvor Johan og jeg begynder vores klatre-road-trip, men det ser altså ud til at jeg er nødt til at finde en anden udvej de sidste par nætter. De tre andre overvejer om de skal forlænge den en måned, men det er ret dyrt, hvis de kun vil leje lejligheden én måned mere, så det ser ikke umiddelbart ud til at ske. Bliver de boede kan jeg dog også blive her de 5 dage mere jeg gerne vil.

I relation til det, har jeg også lige fået boligsituationen når jeg kommer hjem på plads. Planen er at dele en lejlighed med førnævnte Johan. Vi flytter ind i en lejlighed i Danmarksgade d. 1. juli, hvis alt ellers flasker sig. Jeg har vist ikke rigtig nævnt det før, men jeg er blevet tilbudt en PhD på AAU, som jeg har taget imod, så det ser ud til at jeg bliver hængede i Aalborg i hvert fald en 3 års tid endnu, dog med det forbehold at dele af en PhD også foregår i udlandet. Professor Trivedi har været ved at lufte idéen om at jeg kunne tage en del af tiden herovre – en måned eller to i ny og næ – men nu må vi se hvad det ender med. Han var i hvert fald i færd med at tilbyde mig at betale for både flybiletter og indkvartering, så et eller andet må jeg jo gøre rigtigt herovre.

Slutteligt er jeg også gået i gang med at planlægge hvad mit næste store eventyr skal være, men den historie må I få en anden gang, når det er lidt mere kød på mine planer 🙂

Hav godt godt derhjemme og hils omkring jer.

  •   •   •   •   •

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *