Reporting live from San Diego
October 21, 2011 by Andreas

Nu med blog!

I skrivende stund er der 3 dages tid til jeg tager afsted mod San Diego, og den tur fortjener vist en blog. Så her er den.

Som med alle andre blogs af denne type er den naturligvis oprettet med de bedste intentioner om naturligvis at skrive mindst et indlæg om ugen – og som med alle andre blogs af denne type er chancen for at jeg skriver et støt antal indlæg om 8 måneder nok minimal 🙂 Men nu prøver vi.

For de, der ikke rigtig skulle vide hvad det her handler om, så ligger landet sådan, at jeg drager en tur til San Diego, Californien for at skrive mit speciale på University of California, San Diego – i daglig tale bare UCSD. Jeg tager som nævnt afsted lige om straks, og jeg bliver hængende i staterne indtil engang næste sommer hvor mit visum udløber og jeg forhåbentlig også er færdig med bemeldte speciale. Hvad det nøjagtig skal handle om er der vist ingen der ved, men det får jeg forhåbentlig afklaret når jeg kommer afsted.

Foreløbig er missionen vist bare at få skaffet noget at bo i når jeg kommer derover, så må vi tage resten senere. Det er sådan noget med Maslows behovspyramide og den slags. Der er også lige en rejseforsikring der skal købes. Men hvad, jeg har styr på visum og billet, og så går resten nok.

  •   •   •   •   •

5 Responses to “Nu med blog!”

  1. Tobias says:

    Smider du links på Facebook når du skriver herinde, eller skal jeg til at tilføje denne side til favoritter? 😀

  2. Anders says:

    Ikke dårligt. Velvalgt layout!

  3. *Niels says:

    det ser fint ud.. du må have en god tur til staterne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *